Movie NFO Creator 2014

Report any bug that you find in the software
Post Reply
User avatar

Topic author
Atlas47

Tester
Helper
Helper
Posts: 49
Joined: Mon May 30, 2011 10:36 am
Medals: 1
Contact:

Movie NFO Creator 2014

#1622

Post by Atlas47 » Mon Aug 25, 2014 8:44 am

I have noticed with the 'Media Info' that it leaves a few sections blank.

eg:
Image

The main ones being, Duration, QF and Frame Rate.

User avatar

Superl
Site Admin
Site Admin
Posts: 1267
Joined: Sat Apr 16, 2011 7:49 am
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: Movie NFO Creator 2014

#1623

Post by Superl » Mon Aug 25, 2014 7:08 pm

will check it out


Come and say hello in here
Any donation will help click here please.

Have a nice day :103:

User avatar

slayer213

Tester VIP Bug Reporter
Analyst
Analyst
Posts: 163
Joined: Thu May 19, 2011 6:20 pm
Medals: 3

Re: Movie NFO Creator 2014

#1626

Post by slayer213 » Fri Sep 05, 2014 4:26 am

Works fine by me, maybe you should update.

Image

User avatar

Superl
Site Admin
Site Admin
Posts: 1267
Joined: Sat Apr 16, 2011 7:49 am
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: Movie NFO Creator 2014

#1627

Post by Superl » Sat Sep 06, 2014 11:12 am

Looks good to me to
But again it depend on the rip you got

and like slayer213 said update it to the newest release 5.0.1.21


Come and say hello in here
Any donation will help click here please.

Have a nice day :103:

User avatar

Topic author
Atlas47

Tester
Helper
Helper
Posts: 49
Joined: Mon May 30, 2011 10:36 am
Medals: 1
Contact:

Re: Movie NFO Creator 2014

#1628

Post by Atlas47 » Wed Sep 10, 2014 12:23 am

Thanks for the info, guys, but the problem was ripping the movie with a variable frame rate instead of constant.

User avatar

Superl
Site Admin
Site Admin
Posts: 1267
Joined: Sat Apr 16, 2011 7:49 am
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: Movie NFO Creator 2014

#1631

Post by Superl » Wed Sep 10, 2014 3:26 pm

Happy to see you find a solution


Come and say hello in here
Any donation will help click here please.

Have a nice day :103:

User avatar

slayer213

Tester VIP Bug Reporter
Analyst
Analyst
Posts: 163
Joined: Thu May 19, 2011 6:20 pm
Medals: 3

Re: Movie NFO Creator 2014

#1635

Post by slayer213 » Fri Sep 12, 2014 2:18 am

i have found one:
after i finish with the description and save it to the nfo database and when i click on the copy to clipboard comes this out:
Image

if i click on OK it goes away and i can paste normally :)

User avatar

Superl
Site Admin
Site Admin
Posts: 1267
Joined: Sat Apr 16, 2011 7:49 am
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: Movie NFO Creator 2014

#1636

Post by Superl » Fri Sep 12, 2014 4:45 am

I can't reproduce the error, it's working fine for me,
Does it do that all the time,

Looks like a system exception not the program


Come and say hello in here
Any donation will help click here please.

Have a nice day :103:

Post Reply

Return to “Bugs Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests